davLa formació política EUPV Bétera ha denunciat una vegada més la gran quantitat d’escombraries, podes i trastos que s’han acumulat aquest estiu al llarg i ample del terme municipal de Bétera.

“La imatge de les escombraries acumulades que s’ha vist aquest estiu i que se segueix veient encara en urbanitzacions i barris perifèrics de Bétera, no es diferencien en res de les que es veien al municipi en l’època del PP”, afirmen.

Per a la formació d’esquerres “es tracta d’un problema històric que té la seua raó en la forma en què s’adjudiquen els contractes de neteja, la recollida de poda i la de trastos vells i mobles. Uns contractes que no dissenyen la neteja de Bétera de manera uniforme, sinó primant les zones més visibles. El resultat és que tots els estius s’acumulen, trastos, escombraries i munts de poda de xiprers, branques i gespa en alguns barris i urbanitzacions”.

EUPV documenta la denúncia amb fotografies preses la setmana passada en els voltants de les urbanitzacions de La Masia, Los Pinares, El Brucar, la zona del Psiquiàtric, El Bassot, La Providència i El Paternero.

Des d’Esquerra Unida consideren que “hi ha hagut temps suficient en aquests dos anys del nou govern localde Bétera perquè coneixent com coneixien el problema s’hagués donat una solució”.

Per això demanen al govern local “la preparació immediata d’un pla de xoc per a la neteja i recollida de tota aquesta brossa, poda i trastos vells acumulats durant l’estiu. Bé per exigir-li a les empreses que tenen els serveis municipals contractats, bé per la utilització de recursos urgents, però la veritat és que els veïns i veïnes d’aquests barris i urbanitzacions no tenen perquè patir la falta de diligència del govern local”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment