PRESENTACIO_A_PUNT_FOTO_1

Foto: Generalitat Valenciana

La nova televisió autonòmica valenciana iniciarà les seues emissions durant el primer trimestre de 2018, si no hi ha “cap imponderable”, mentre que la ràdio començarà a emetre de forma provisional abans de que acabe enguany, amb un ‘magacín’ cultural i social i hores de música.

Així ho ha anunciat hui la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat, Empar Marco, qui, junt amb el president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, ha presentat la identitat visual d’À Punt.

Marco ha avançat que quan comencen les emissions de la nova televisió ho faran amb la programació completa, perquè ja hi ha productores treballant en els continguts, i ha insistit en el fet que cada pas que es dóna té l’horitzó de tornar als valencians este servici públic i es fa respectant els processos administratius.

Respecte a la pàgina web, ha precisat que es posarà en marxa este trimestre, amb contingut principalment infantil, mentre que les xarxes socials estan ja en marxa des de hui.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la presentació de la identitat visual del nou espai públic de comunicació valencià À punt, que ha definit com un instrument d’utilitat per al poble valencià i per a “enfortir una societat democràtica avançada”.

L’acte també ha comptat amb la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón.

El cap del Consell ha incidit en la importància de comptar a la Comunitat Valenciana amb un mitjà de comunicació públic “de qualitat que arribe a totes les comarques, a totes les persones i que ens ajude a reconstruir-nos com a comunitat”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment