Les Festes de Bétera 2017 van acabar fa unes setmanes, el municipi ja té quatre noves obreres i una bona colla de majorals per 2018. Abans de passar pàgina i començar a pensar en l’any que ve volem mostrar-vos un vídeo resum amb els millors moments de tots els actes que el nostre equip va gravar durant els més de 10 dies de festa.

Com no podria ser d’altra manera vam estar amb les nostres càmeres la Ofrena de les Alfàbegues però també a la Presentació, al Sopar de la Piscina, a la Cavalcada de disfresses i a l’elecció de les noves obreres. Tots ells actes plens de color, música, diversió i tradició.

Com cada any hem intentat fer una cobertura total de les festes amb cròniques, notícies, articles d’opinó, fotografies i també nombrosos vídeos en què els veïns i veïnes de Bétera són els protagonistes.

Esperem que vos agrade i que ho disfruteu i ho compartiu amb l’objectiu que tot el món puga veure com són les nostres festes i com les gaudim.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment