Els carrers de Bétera acolliran aquest cap de setmana la Trobada de Folklore 2017 que promou l’Àrea de Cultura de la Diputació de València. La cita amb la música, danses i tradicions valencianes comença demà divendres i durarà fins diumenge.

El festival reunirà a agrupacions i entitats folklòriques amb el propòsit de potenciar i expandir els manifestacions del repertori de música, balls populars i cançons valencianes i garantir el foment i la difusió del folklore valencià a totes els seues manifestacions.

Aquesta segona edició ja ha passat per altres localitats de la província de València com Corbera, Tavernes de la Valldigna, Vallès o diferents barris de la ciutat de València. Ara arriba a Bétera on hi haurà tallers de danses, classes de dolçaina, cant valencià, cercavila pels carrers del poble i moltes altres activitats oferides pel Grup de Balls de la Falla Gran Via de l’Est, l’Aljama, el Grup de Danses Pensat i Fet o l’Associació d’Estudis del Cant Valencià.

Programa d’actes i tallers 

  • CARTELL TROBADA 2017Divendres, 15 de setembre

19:30h. Auditori. Exhibició dansà, a càrrec del Grup de Danses El Tossal, de Llíria, Grup de Danses Realenc, de Picanya, Grup de Danses La Calderona, de Náquera i Grup de Balls Falla Gran Vía de l’Est, de Bétera.

  • Dissabte, 16 de setembre

17-18:00h. Casa Nebot. Taller de dolçaines, a càrrec de Ramón Asensi.

Taller de dansà, a càrrec de l’Associació Cultural l’Aljama. Reserves a través del correu labatliarespon@dival.es o pel telèfon 96 3882 525. Places limitades.

19:00h. Cercavila i dansà pels carrers del poble, amb la participación de:
L’Associació Cultural l’Aljama, de Bétera, Rondalla i balladors “Pensat i Fet”, de Bétera, Grup de balls Falla Gran Vía de l’Est, de Bétera, Grup de danses i pastorets, de Vilamarxant, Grup de danses de la Pobla de Vallbona i Grupo de baile Falla La Replaceta, de Pedralba.

23:00h. Pels carrers del poble. Justa poètica, albaes i cant d’estil.

  • Diumenge, 17 de setembre

11:30h. Casa Nebot. Taller Luthier, a càrrec d’Asier de Benito. Reserves a través del correu-e labatliarespon@dival.es o pel telèfon 96 3882 525. Places limitades.

19:00h. Auditori. Concert de Corals.

Fotos i cartell: Diputació de València 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment