La Comunitat Valenciana registra a hores d’ara un avanç de la tardor mentre que ahir les temperatures màximes arribaven als 38 graus a causa del vent de ponent. Avui ens hem despertat amb temperatures de fins a 10 graus menys en nombrosos municipis de la Comunitat Valenciana.

A més del descens tèrmic es produiran precipitacions que, conforme es vaja reforçant el flux de vent de nord-est, podrien ser localment forts al sud de València.

Segons José Ángel Núñez, cap de climatologia de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a València “es produirà” un canvi d’estiu a la tardor d’un dia a un altre” mentre que ahir es van superar els 35 graus en zones de la província de València, avui les temperatures no arribaran als 25 graus i el descens serà generalitzat a tot el territori de la Comunitat.

A Bétera s’espera un divendres ennuvolat amb la possibilitat de tempestes i temperatures mínimes de 18º i màximes de 22º, segons AEMET. L’oratge serà molt similar demà dissabte encara que diumenge tornarà a pujar el termòmetre (14º – 27º).

oratge Betera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment