Foto: Diputació de València

Foto: Diputació de València

La Diputació de València, a través de l’àrea de Projectes Europeus, ha garantit en aquesta edició que les propostes dins del programa de Gestió i Retenció del Talent tinguen una durada d’un any per a dotar de continuïtat i uniformitat a la iniciativa, una petició que havien realitzat els ajuntaments valencians adscrits a la convocatòria.

“Es tracta de traure el major partit a totes les idees innovadores i propostes que s’engeguen en el marc d’aquests projectes, per així facilitar el seu aprofitament, així com la transferència de coneixements a la societat, per a posar en valor el talent jove”, ha assenyalat el diputat de l’àrea de Projectes Europeus de la institució provincial, Bartolomé Nofuentes,

D’aquesta manera, en tots els projectes en els quals s’ha sol·licitat la pròrroga de sis mesos s’ha concedit, de manera que podran disposar d’un any sencer per a dur a terme la proposta. Formen part d’aquesta segona edició del programa de Gestió i Retenció del Talent 222 projectes desenvolupats en diferents àrees, com a transparència, igualtat i joventut.

La setmana que ve, el diputat mantindrà una trobada amb els professionals que estan duent a terme els projectes enguany per a comprovar de primera mà com estan evolucionant i quin està sent el seu desenvolupament. “No es tracta només d’introduir als nostres postgraduats i postgraduades en el mercat laboral, sinó també de reconéixer el valor que tenen i d’aprofitar-ho”, ha assegurat Nofuentes.

L’objectiu del programa de Gestió i Retenció del Talent és posar en valor els coneixements de la joventut valenciana per a evitar que hagen de marxar-se a l’estranger per a treballar. D’aquesta manera, els Consistoris poden dinamitzar els seus recursos per a respondre als reptes del seu entorn mentre introdueixen millores en l’àmbit municipal. Al mateix temps, els joves postgraduats i tècnics superiors de cicles formatius de grau superior poden aplicar de forma pràctica els seus coneixements i adquirir experiència en projectes estratègics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment