IMG_8700-R1Torna la Setmana de l’Agricultura a la localitat de Bétera que se celebra des d’avui dimarts i fins diumenge que ve amb variades activitats sobre les principals preocupacions del camp valencià.

El programa d’activitats comença hui dimarts 19 de setembre a les 19:30 hores al Saló de plens del castell amb la xarrada “Agricultura ecològica” a càrrec del Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana.

El dimecres 20 a les 19:00 i a la Casa de la Cultura s’oferirà primer la xarrada “Regenerant el sòl” i, a continuació, l’Homenatge a l’home agricultor.

Dissabte 23 a les 11:30 h, La Unió de llauradors i ramaders, amb la col•laboració de la Regidoria d’Agricultura, centrarà la seua xarrada en la “Xylella fastidiosa” al Saló de Plens del Castell.

I des del divendres 22 i fins el diumenge 24 l’Albereda de Bétera albergarà la 5a Fira de l’Agricultura que s’inaugurarà divendres a les 19:00 hores i acollirà a totes les empreses, associacions, sindicats i entitats relacionades amb l’agricultura, el camp i els seus treballadors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment