13375860wEFE. Tres homes van resultar ahir ferits, dos d’ells per arma de foc, a conseqüència del tiroteig produït durant una baralla al barri la Coma de la localitat valenciana de Paterna, segons ha informat el Cos Nacional de Policia i el Centre de informació i Coordinació d’Urgències.

El tiroteig s’ha produït poc abans de les deu del matí d’ahir dilluns a la plaça de Benicarló d’aquest barri i, segons les fonts policials, han sigut detingudes cinc persones, tres d’elles els ferits, a més d’haver-se intervingut una pistola, un revòlver i diversos ganivets, i s’investiga si es tracta d’un ajust de comptes entre dos clans.

L’origen del tiroteig ha sigut una baralla, segons les mateixes fonts, que han incidit en què s’està investigant les causes que l’han originat.

El CICU ha informat que fins al lloc dels fets s’han mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic i un SAMU, que han assistit a un home de 26 anys amb ferides d’arma de foc i que ha estat traslladat a l’hospital La Fe.

A més, han atès a un altre home, de 36, amb policontusions i que també ha estat traslladat a un centre hospitalari, si escau a l’Arnau de Vilanova. En el mateix incident ha resultat ferit per arma de foc un altre home que, segons el CICU, ha anat pels seus propis mitjans al centre de salut més proper i des d’allà ha estat traslladat a La Fe.

Segons han informat fonts d’aquest centre hospitalari, els dos homes ferits per arma de bala es troben ingressats amb pronòstic reservat.

L’Ajuntament de Paterna ha indicat que a la mateixa plaça on s’ha produït el tiroteig hi ha un col·legi però que la seua activitat no s’ha vist alterada pel succés, ja que ni tan sols era l’hora del pati, encara que el centre ha estat informat de els fets.

Segons aquestes fonts municipals, la baralla s’hauria produït per un ajustament de comptes entre dos clans, un d’ells de la pròpia localitat de Paterna i l’altre de fora.
Fonts de la investigació han confirmat també que es tractaria d’una baralla entre clans i que un dels ferits està en estat molt greu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment