metro-768x520EFE. Els sindicats SIF, UGT, CCOO i SCF han acordat desconvocar les aturades previstes els dies 20 i 22 de setembre a Metrovalencia, després d’haver arribat a un “acostament” amb la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV).

Segons ha informat el comitè de vaga en un comunicat, s’ha arribat a un “acostament sobre els punts de la convocatòria de la vaga per la implicació del projecte de Llei de Seguretat Ferroviària en els treballadors de Ferrocarrils”.

En base a l’acord assolit, demà dimecres, dia 20, els sindicats mantindran una nova reunió amb la direcció de l’empresa per continuar la negociació dels punts motiu del conflicte.

Els sindicats havien convocat un total de 17 jornades d’aturades de maquinistes, fins al mes de novembre, per “el desacord i la falta de participació” en el procés d’elaboració de l’avantprojecte de Llei de Seguretat Ferroviària de la Comunitat Valenciana.

També protesten per “la negativa” de la direcció de FGV de negociació de matèries que afecten les condicions de treball, formació, habilitacions, reconeixements mèdics i règim disciplinari dels col·lectius de circulació, segons els convocants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment