pedro gallenEl Regidor no adscrit a cap grup polític de l’Ajuntament de Bétera, Pedro Gallén, ha presentat una proposta al Ple municipal de suport als funcionaris, alcaldes i corporacions en general, que aquests últims dies han sigut amenaçats, coaccionats o insultats “pel simple fet de complir amb la legalitat vigent en Catalunya”.

“La situació que s’està vivint a Catalunya, lluny de calmar-se, s’està portant a extrems irracionals, els que ens dediquem en major o menor mesura, a la política, hauríem d’estar al servei del ciutadà, preocupar-nos per millorar l’entorn i la situació de tots els nostres veïns, en un marc democràtic, fidel a la legalitat, aquest marc és la Constitució, no podem, ni devem, saltar-nos les regles de manera unilateral”, afirma el regidor no adsccrit de l’Ajuntament de Bétera.

La proposta presentada té com a objectiu “demostrar des de la Corporació, i per tant des del poble de Bétera, que estem amb la Democràcia, que estem al costat dels funcionaris, regidors i alcaldes, que amb la seua actitud demostren que estan a favor de complir la llei, de l’ordenament constitucional, i que rebutgem les actituds extremistes i xenòfobes, que pretenen coartar la llibertat d’expressió i el normal funcionament de les institucions, que des de l’executiu català, així com alguns grups polítics i entitats sobiranistes, realitzen contra els legítims representants i les seues famílies”.

Pere Gallén reconeix que encara que no és un problema que afecte directament la localitat de Bétera, “la gravetat de la situació que estan suportant càrrecs públics catalans, funcionaris i les seues famílies, que han optat per complir la llei, mereixen el nostre reconeixement i el nostre suport, a més de reforçar els valors de tota societat democràtica, respecte, diàleg i convivència”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment