P.Marina Ferragut Academia Baloncesto (1)El Complex Educatiu Mas Camarena renova la seua Acadèmia de Bàsquet juntament amb una nova coordinadora Marina Ferragut, l’objectiu potenciar i donar-li un major valor al Bàsquet entre l’alumnat.

Des del centre s’ha volgut unir l’experiència en la formació educativa amb la llarga trajectòria dedicada al Bàsquet de Marina Ferragut, un professional que ha sigut 253 vegades internacional amb Espanya, ha obtingut innombrables títols de Lliga, Copa i Supercopa i ha participat en dos Jocs Olímpics, tres Mundials-cinc Europeus amb la selecció, en definitiva un referent espanyol en l’àmbit del bàsquet.

Per això, la seua experiència es converteix en un valor afegit amb el qual els alumnes poden aprendre d’una de les millors jugadores espanyoles de la història. Marina aporta als coneixements tota l’experiència que ha adquirit al llarg de la seua trajectòria esportiva, un punt clau per estar al capdavant de la coordinació i entrenaments de l’Acadèmia de Bàsquet Mas Camarena. Una altra novetat que aporta aquesta Acadèmia escolar és la seva participació a la Lliga Intermunicipal de Godella.

La directora del centre, Maite Marín, ha afirmat “L’objectiu és animar a practicar aquest esport entre l’alumnat de la mà dels millors professionals. Aconseguint així equiparar el nivell esportiu a l’excel·lència educativa amb què compta el Complex Educatiu Mas Camarena”.

Amb aquesta iniciativa el col·legi busca professionalitzar la seua proposta de bàsquet entre el seu alumnat des de les etapes més primerenques, comptarà amb equips de prebenjamí (6/7 anys) fins a Infantil (12/13 anys). Com és habitual es formessin equips segons edats i es realitzaran els entrenaments al mateix centre, que compta amb unes instal·lacions totalment equipades.

Aquest projecte fa patent l’aposta decidida del Complex Educatiu Mas Camarena per fomentar l’esport entre l’alumnat, ja que no només aporta beneficis saludables sinó que la realització de qualsevol esport els aporta valors molt positius per a la vida diària dels alumnes.

Els valors principals que vol aportar l’Acadèmia de Bàsquet Mas Camarena, són la responsabilitat al costat del lideratge, l’esportivitat al costat del respecte, l’esforç unit a la superació, la implicació i el sentit de pertinença, i finalment, treball en equip i col·laboració. Tot això s’aconsegueix amb un mateix esport, el bàsquet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment