PC LOGIC BETERA 1Avui ens hem acostat a conèixer un d’aquests comerços locals que tant ens agrada i que cada dia s’esforcen per millorar, adaptar-se a les noves necessitats i donar servei als veïns i veïnes de Bétera.

PC Logic Microsshop és una empresa xicoteta i familiar, amb quatre treballadors en plantilla i que ara és líder en el municipi oferint i gestionant la fibra simètrica de Más Móvil, que ha arribat a Bétera per quedar-se i oferir als seus usuaris els millors preus i el millor servei d’Internet.

José Leandro i Eva Martínez porten prop de 14 anys al capdavant d’aquest negoci que ha anat seguint l’evolució del mercat informàtic. A ells amb el temps s’han sumat Inés Fuentes i Andrés García, dos joves que van entrar de pràctiques i que han ajudat a ampliar els serveis que ofereix aquest negoci local.

A hores d’ara PC Logic Microsshop realitza estudis personalitzats a empreses i famílies per conèixer les seues necessitats de telefonia i Internet, gestió de garanties, serveis oficials, reparació i venda de mòbils, instal·lació de videocàmeres i classes d’informàtica.

La compentencia de les grans cadenes i multinacionals és dura “no podem fer campanyes a la televisió però el que sí fem és pelar cada preu per equiparar al que ofereixen els grans establiments i, sobretot, sabem que el nostre valor afegit és el tracte personal, el servei que li donem a cada client cada dia des del nostre mostrador”, afirmen.

PC LOGIC 3“Nosaltres configurem el teu mòbil abans que t’ho portes a casa, preparem el teu ordinador atenent les teues necessitats, resolem els teus dubtes i gestionem les garanties o reparacions”, expliquen els professionals de PC Logic.

En els últims mesos estan treballant perquè la fibra òptica de Más Móvil arribe a totes les cases de Bétera a un preu increïble i amb una cobertura fantàstica que la majoria de negocis i cases del municipi no tenen “estudiem les necessitats de cada client, oferim assessorament i tramitem i gestionem la instal·lació de Más Móvil“.

A hores d’ara Más Móvil ofereix fibra òptica simètrica de 50 Mb més fix i mòbil amb telefonades il·limitades, 4Gb per 36,89 euros al mes IVA inclòs, amb sol 8 mesos de permanència i amb la seguretat que els professionals de PC Logic seran els que gestionen el teu contracte, telefonen al servei tècnic i resolguen tots els teus dubtes.

PC LOGIC MICROSSHOP
C/San Pascual, 44
BÉTERA 
96 160 10 73 – 640 225 849

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

    • Daniel, esp se ha de preguntar en Más Móvil. Les dices tu domicilio y ellos te miran desde su central si ahí llega, o igual en PC Lógic también te lo pueden solucionar. Gracias. Un saludo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment