paellas-betera-23Com ja vàrem anunciar la setmana passada la Junta Local Fallera de Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi ha organitzat per a aquest dissabte 23 de setembre el “Concurs de paelles” amb l’objectiu de sumar actes en favor de la germanor fallera entre les cinc comissions del poble.

Finalment un total de 15 paelles es presentaran a concurs en aquesta edició. Prèviament a l’inici del concurs la Junta Local Fallera ha organitzat uns parcs infantils per als més menuts i serà a les 20:00h quan done inici al concurs a l’espai habilitat al recinte de les coves.

Els membres de la JLF repartiran entre els participants els ingredients necessaris per a l’elaboració de la millor paella amb estil faller. Per a la deliberació i resolució del concurs s’ha delegat aquesta responsabilitat en una altra Junta Local veïna els membres dels quals estaran ben atents a com transcorre el concurs.

Una volta la decisió del Jurat siga unànime, seran les Falleres Majors de Bétera 2017, la xiqueta Lluna Alejo i la senyoreta Júlia Garrido, les encarregades de lliurar als guanyadors els corresponents trofeus que els acreditaran com a millors cuiners. La revetlla finalitzarà amb una discomòbil al mateix recinte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment