La Junta Local Fallera de Bétera amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi va organitzar el dissabte el “Concurs de paelles 2017” amb l’objectiu de sumar actes en favor de la germanor fallera entre les cinc comissions del poble.

Finalment, un total de 15 paelles es presentaren a concurs en aquesta edició que es va celebrar al recinte de les Coves. Els membres de la JLF repartiren entre els participants els ingredients necessaris per a l’elaboració de la millor paella amb estil faller. Per a la deliberació i resolució del concurs, es va comptar amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de la Pobla de Vallbona, que va enviar a 3 persones per a ser el jurat del concurs.

Una volta la decisió del Jurat va ser unànime, les Falleres Majors de Bétera 2017, la xiqueta Lluna Alejo i la senyoreta Júlia Garrido, van lliurar als guanyadors els corresponents trofeus que els acreditaran com a millors cuiners.

Les paelles premiades varen ser:
3r premi: Paella cuinada per Gabriel Morcillo de la Falla Gran Vía del Sur.
2n premi: Paella cuinada per Mario Castillo de la Falla Gran Via de l’Est.
1r premi: Paella cuinada per Tonin Campos de la Falla Gran Vía del Sur.
La revetlla finalitzà amb una discomòbil al mateix recinte..

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment