fira agricola 7Divendres passat va tenir lloc la inauguració de la Fira Agrícola que durant tot el cap de setmana ha omplert d’activitats sobre el camp i els seus productes l’Albereda de Bétera. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, juntament amb el Diputat de l’àrea d’Administració General, Pepe Ruiz, i l’edil d’Agricultura, Cristina Ballesteros, van ser els encarregats d’inaugurar oficialment aquesta cinquena edició.

El certamen ha comptat amb un bon nombre de casetes a les quals han estat representats els sindicats i associacions del camp, així com cooperatives i productors locals. Els visitants han pogut descobrir les últimes novetats en maquinària agrícola, comprar productes artesans i herbes medicinals i conéixer de primera mà les entitats agrícoles. A més la fira ha comptat amb animació infantil i activitats com tasts de vins.

L’alcaldessa de la localitat va destacar que “la fira és un magnífic aparador per conéixer els productes i serveis, així com un magnífic escenari per intercanviar coneixements i experiències de tots els professionals que es dediquen al món de l’agricultura”.

El diputat Pepe Ruiz va reivindicar el camp com a fill i nét d’agricultors “l’agricultura representa la cultura de l’esforç, del compromís i ara cal apostar per la regeneració perquè es transmeta de pares a fills i en això és en el que hem de treballar així com en el vessant ecològica”.

Des de la regidoria d’Agricultura es va recordar l’aposta de l’Ajuntament de Bétera per l’agricultura i l’esforç per acostar-la als més joves amb la iniciativa del banc de terres amb el qual els joves del municipi poden aconseguir terrenys per a cultiu ecològic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment