P1080628L‘Associació de Comerciants de Bétera va acollir dijous passat un sopar de germanor on es va portar a terme una xarrada referent a Tècniques de venta i motivació.

Aquesta xarrada va estar a càrrec de la coaching y consultora Xelo Ibáñez, en el Restaurant Josynes, establiment també associat a l’ACB. La iniciativa s’emmarca dins del projecte Coaching per a la Millora de l’Ocupació de l’Acord Territorial de l’Ocupació que ha iniciat la Mancomunitat Camp de Túria.

La finalitat és aprendre a través de l’experiència i cobrir necessitats molt concretes de l’empresariat de la comarca. D’aquesta manera, l’objectiu és reorientar els recursos de les empreses, millorar el seu rendiment i potenciar l’ocupabilitat del teixit empresarial de la zona.

Aquest és un projecte pioner i innovador. Finançat pel SERVEF, compta amb el suport dels 17 municipis del Camp deTúria, els sindicats CCOO PV i UGT PV, les 10 associacions d’empresaris i comerciants comarcals (entre elles l’ACB), així com de l’Associació de Treballadors Autònoms.  Així, es tracta d’una tasca oberta a totes les empreses.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment