hospital-lliria-112El sindicat CSI·F va presentar ahir dimarts per escrit una proposta al Comitè de Prevenció de Riscos Laborals del Departament Arnau-Llíria i Doctor Moliner perquè “active i informe dels procediments per garantir la protecció dels treballadors que atenen a domicili”. El sindicat pretén, com assenyala en el document, que “no tornin a ocórrer els fets esdevinguts a l’Eliana i que hi haja un protocol d’actuacions”.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) recorda que, en l’incident ocorregut a l’Eliana, “un home amb problemes psicològics apunyalar, en la nit del 21 de setembre, a dos professionals sanitaris que van acudir després d’una telefonada de auxili”. El sindicat explica que “el metge i el tècnic en emergències sanitàries van aconseguir desfer-se de l’home armat, mentre que el conductor de l’ambulància es va emportar la pitjor part”.

CSI·F, per evitar que es repeteixi la situació patida per aquests professionals del centre de salut, sol·licita en el seu escrit que “el Comitè i el Servei de Prevenció ens faciliten informació i assessorament sobre les mesures necessàries”.

També reclama al Departament que “es posen tots els mitjans possibles perquè no tornen a ocórrer fets com els ocorreguts” i que “hi haja uns protocols d’actuació per evitar aquestes situacions”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment