CARTEL TORNEO MEDITERRÁNEOEl pavelló municipal de Godella i el poliesportiu de Bétera acolliran el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre el Torneig Mediterrani que naix amb la intenció de dotar als clubs de la possibilitat de disputar una competició preparatòria de garanties, de cara a afrontar la pròxima temporada de la millor manera possible, en un context en el qual s’aposta pel foment dels valors de l’esport.

Segons informa el C.B Bétera, un un dels principals equips col·laboradors, el bàsquet a la Comunitat Valenciana està creixent tant a nivell de rendiment, nombre de llicències, esdeveniments, formació tècnica i de seleccions autonòmiques “i això es deu al gran treball multidisciplinar de tots els elements que nodreixen el nostre panorama esportiu: clubs, entrenadors, tècnics, àrbitres, federació, famílies i, sobretot, els jugadors”.

La formació, l’aprenentatge i el gaudi dels jugadors seran els pilars bàsics per tal de consolidar aquest esdeveniment com un certamen de referència a nivell esportiu i organitzatiu. Per donar peu a aquesta formació el torneig comptarà amb el contacontes del doctor en educació i professor universitari, Sergio Guillem Diosdado, que presentarà la seua col·lecció “Els Valors de l’Esport”.

El torneig compta amb el suport tecnològic de NBN23, que processarà les estadístiques de tots els partits en viu. A més, el torneig es disputarà baix la batuta dels àrbitres de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Tant C.B. L’Horta Godella com C.B. Bétera han col·laborat de manera conjunta en l’elaboració de l’esdeveniment. Les dues seus, Godella i Bétera, acolliran 36 equips (400 jugadors).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment