festardorJa queden menys dies per a la celebració del FESTARDOR que tindrà lloc els pròxims 12, 13 i 14 d’octubre. Al Polígon Industrial de l’Horta Vella es podrà disfrutar per primera vegada a Bétera d’aquest festival de música que porta cinc anys en marxa.

Avui hem sabut que les persones empadronades a Bétera tindran una oferta especial. El festival ofereix un 2×1 en entrades a tots aquells veïns i veïnes del poble. Per comprar-les només caldrà un DNI en el punt de venda on segons afirma l’organització “quedaran registrats”. El preu de l’entrada adquirida serà de 24 euros.

Per accedir al Festardor els beneficiaris hauran de presentar l’entrada a la taquilla del festival juntament amb el DNI de l’entrada adquirida de l’oferta.

Les entrades per a persones empadronades a Bétera poden comparse a:
– La Margot (Plaça de l’Església, 2)
– Carlin Bétera (C / De les Alfàbegues, 13)

El Festardor que se celebra per primera vegada a Bétera tindrà dos escenaris, zona d’acampada i autobusos per facilitar el desplaçament dels asisitentes. Entre els grups més destacats del cartell destaquen Soziedad Alkohólica, Boikot, Non Servium, Narco, El Último Ke Cierre o Los de Marras, entre molts altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment