13407524wEFE. Agents de la Policia Nacional han localitzat en el districte de Patraix de València un vehicle que havia sigut robat mitja hora abans a la veïna localitat de Torrent amb una xiqueta de 2 anys al seu interior.

Fonts policials han relatat a EFE que el robatori s’ha produït a les 6.45 hores i, després de la denúncia del pare de la menor, ha començat la seua recerca i s’ha donat avís a València, on els agents han localitzat el vehicle trenta minuts després al carrer Tomás Sala.

El vehicle es trobava parat i amb les claus posades i la menor, segons les mateixes fonts, es trobava en bon estat, “amb la cadireta lligada correctament i tranquil·la”, encara que ha sigut traslladada a un centre hospitalari per ser sotmesa a un reconeixement mèdic .

Agents de Torrent han traslladat al pare fins al lloc on ha estat localitzat el vehicle amb la seua filla per fer-se càrrec d’ella, segons les fonts.

La Policia investiga ara qui ha robat el cotxe i en quines circumstàncies s’han produït els fets.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment