13407524wEFE. Agents de la Policia Nacional han localitzat en el districte de Patraix de València un vehicle que havia sigut robat mitja hora abans a la veïna localitat de Torrent amb una xiqueta de 2 anys al seu interior.

Fonts policials han relatat a EFE que el robatori s’ha produït a les 6.45 hores i, després de la denúncia del pare de la menor, ha començat la seua recerca i s’ha donat avís a València, on els agents han localitzat el vehicle trenta minuts després al carrer Tomás Sala.

El vehicle es trobava parat i amb les claus posades i la menor, segons les mateixes fonts, es trobava en bon estat, “amb la cadireta lligada correctament i tranquil·la”, encara que ha sigut traslladada a un centre hospitalari per ser sotmesa a un reconeixement mèdic .

Agents de Torrent han traslladat al pare fins al lloc on ha estat localitzat el vehicle amb la seua filla per fer-se càrrec d’ella, segons les fonts.

La Policia investiga ara qui ha robat el cotxe i en quines circumstàncies s’han produït els fets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment