pleno julio betera 1L’Ajuntament de Bétera celebrarà i dilluns que ve, 2 d’octubre, el Ple Ordinari corresponent al mes d’octubre. La cita serà a les 19:00 hores al Saló de Plens del Castell. Entre els punts de la breu ordre del dia destaca l’expedient de contractació del servei de neteja d’edificis, instal·lacions i altres dependències municipals de l’Ajuntament de Bétera.

ORDRE DEL DIA

1. RÈGIM JURÍDIC Aprovació, si escau, de les actes de les sessions anteriors nº 08 i la nº 09, de 3 i 10 de juliol de 2017 respectivament.
2. RÈGIM JURÍDIC Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.
3. RÈGIM JURÍDIC Control i fiscalització de les resolucions de l’Alcaldia dictades des de l’última sessió plenària ordinària.
4. RÈGIM JURÍDIC Dació de compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des de l’última sessió plenària ordinària.
5. HISENDA.- Expedient sobre Compte General exercici 2016. Aprovació definitiva.
6. HISENDA.- Expedient sobre dació compte Resolució d’Alcaldia 1519/2017 sobre aprovació línies fonamentals pressupostos 2018.
7. MANTENIMENT D’edificis.- Expedient sobre contractació del servei de neteja d’edificis, instal·lacions i altres dependències municipals de l’Ajuntament de Bétera.
8. TRANSPORT.- Expedient sobre adhesió a l’autoritat de Transport Metropolità de València.
9. URBANISME.- Expedient sobre tràmit d’audiència previ a la resolució de la condició d’agent urbanitzador dels Sectors R-4 i R-5 del Pla General del Municipi.
10. RÈGIM JURÍDIC.- Torn obert de paraules.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment