13415482wEFE. Al voltant de dos-centes persones s’han concentrat hui enfront de les instal·lacions de l’Institut Valencià d’Oncologia (IVO) per a reclamar que esta entitat “siga estant com està” i demanar a la consellera de Sanitat, Carmen Montón, “que pense en els pacients”.

Convocats a través de les xarxes socials, pacients i els seus familiars han arribat a tallar el carrer per a exigir una solució a les diferències que s’estan produint entre la Fundació IVO i la Conselleria de Sanitat respecte a l’acord d’acció concertada per a l’atenció oncològica.

Davant dels concentrats, el cap del Servici de Cirurgia, Rafael Esteban, ha agraït el suport a la institució, ha manat un missatge de “tranquilitat” i s’ha mostrat “convençut” de que el problema se solucionarà a curt termini. “Volem que tot continue com abans”, ha manifestat.

Esteban ha destacat que la “raó” de l’IVO és l’assistència als pacients oncològics de la Comunitat Valenciana, “no hi ha cap altra”, i ha agregat que hi ha “bona voluntat entre les parts” i el personal sanitari: “Continuem treballant igual”, ha precisat. Durant la intervenció de Rafael Esteban, alguns dels concentrats han cridat frases com ‘Prou de mentides’, i li han preguntat “Per què no firmen” l’acord “Quan hi haurà una solución” a aquesta polèmica.

Pacients de l’IVO com Matilde han assegurat a EFE que volen que esta entitat “continue com està, amb tractaments que són els millors d’Europa. No volem que la consellera es passe açò per damunt de tots nosaltres i, a més, reduïsca el personal”, ha afirmat.

Una altra de les pacients, Begoña, ha explicat que els preocupa i espanta poder recaure en el futur i en l’IVO están “molt bé ateses” i volen que els continuen atenent a elles i a altres possibles pacients que puguen arribar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment