Un dels actes més importants del calendari faller va ser celebrat el passat diumenge 1 d’octubre a la localitat de Carlet. Es tracta de l’acte d’acomiadament de les Falleres Majors de València 2017, la xiqueta Clara Maria Parejo i la senyoreta Raquel Alario, i de les Juntes Locals Falleres. Un acte molt emotiu on durant l’acte protocol·lari, enguany celebrat al teatre Giner de Carlet, es realitza un intercanvi fotogràfic entre les Falleres Majors de València i les Falleres Majors de les nombroses poblacions que cada any acudeixen a l’últim acte oficial on coincidiran totes i tots els màxims representants del 2017.

Les Falleres Majors de Bétera 2017, Lluna Alejo i Júlia Garrido, acompanyades pel President i Vicepresidenta de Junta Local, han acudit a Carlet on, prèviament a l’acte d’intercanvi de fotos, hi ha hagut una recepció oficial a tots els assistents a les portes de l’Ajuntament. Després, tota la comitiva ha realitzat una cercavila davant l’atenta mirada dels centenars de veïns fins al teatre.

Abans de tancar l’acte s’ha realitzat la tradicional fotografia conjunta entre totes les Falleres Majors, despres, s’ha finalitzat amb un dinar de gala on les màximes representats han pogut intercanviar les seues experiències amb les seues homòlogues. Així, Lluna i Júlia gaudeixen dels últims actes el seu intens regnat perquè el pròxim 14 d’octubre seran elles les encarregades d’acomiadar-se del món faller de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment