Les Coves de Mallorca varen ser el lloc elegit per celebrar el segon cicle comarcal de música Ovidi Montllor Fent Comarca el passat divendres. Fins allí van acudir un bon nombre de veïns, amants de la música en valencià, les Obreres del 2018 i representants del govern de Bétera per gaudir dels concerts gratuïts de “Smoking Souls” i “Herbanegra”.

El passat mes de  maig es va signar el conveni entre huit municipis del Camp del Túria (Serra, L’Eliana, la Pobla de Vallbona, Gàtova, Riba-roja de Túria, Nàquera, Villamarxant i Bétera), per tal de fer una programació plena de rock, folk i cançons en valencià durant tot l’any. Després de l’actuació de “Musicants” a l’Eliana i el concert de “Botifarra” a Serra, la cita amb la cultura valenciana era a la nostra població.

“Smoking Souls” i “Herbanegra” varen ser els encarregats de posar so a la nit mentre que els Majorals del 2018 s’encarregaren de la barra per amenitzar la nit. Els joves conjunts van donar a colp de melodia un repàs a la cultura valenciana. Es tracta així de fomentar la música en directe i en la nostra llengua creant llaços entre els municipis veïns per tal de fer comarca.

Cal recordar que Montllor va ser un pilar important per a la cultura valenciana. El també actor va escriure cançons a favor de la llibertat, la vida, l’amor o la lluita social. I ara, amb aquests concerts en valencià es tracta de fer-li un homenatge a un home que va posar veu a poetes com Salvador Espriu o Vicent Andrés Estellés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment