pleno cotubre betera 1L’Ajuntament de Bétera va aprovar ahir dilluns en el ple ordinari corresponent al mes d’octubre l’expedient amb el qual es treu a licitació el contracte de neteja d’edificis i instal·lacions municipals.

El govern local ha estudiat municipalitzar el servei i ser el consistori qui gestione directament la neteja però han abandonat la idea per ser “trobar-se amb multitud de problemes”, segons va explicar el regidor de Contractació, Jose Rodado.

El regidor no adscrit, Pedro Gallén, ha sol·licitat en diverses ocasions que s’accelerara la redacció dels plecs per treure a licitació aquest contracte que, segons ell, “porta més de 11 de anys de forma irregular” i que fins i tot Gallén ha denunciat a la fiscalia.

El nou contracte de neteja d’edificis surt ara a licitació per un valor de 379.000 euros anuals més IVA i, tal com marca la llei, els treballadors actuals seran subrogats per l’empresa a la que finalment se li adjudique el contracte durant els pròxim quatre anys.

Finalment el punt es va aprovar amb els vots a favor de Compromís, PSPV-PSOE, Asamblea Bétera Ciudadana, C’s i el vot del regidor no adscrit. Mas Camarena-CUBE i el PP van optar per l’abstenció.

? Pots veure en el següent enllaç el debat sobre aquest punt ?

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment