atur beteraL’atur va baixar en 2.053 persones a la Comunitat Valenciana durant el setembre passat, fet que suposa un descens del 0,52% respecte al mes anterior, i en termes interanuals ha baixat en 41.859 persones (-9,56%), de manera que la xifra total de desocupats se situa en 396.034.

A nivell nacional i segons les dades publicades hui pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el nombre de persones en atur registrades a les oficines del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) va pujar en 27.858 el mes passat en relació a l’anterior, amb la qual que la xifra de desocupats inscrits es va situar en 3.410.182.

L’atur a Bétera

Les últimes xifres publicades pel Servei Públic Estatal d’Ocupació corresponents a Bétera són del mes d’agost. El mes passat en la nostra localitat el nombre d’aturats era de 1.381, 24 persones menys que el mes de juliol quan la xifra era de 1405 aturats.

La majoria de les persones desocupades són homes majors de 45 anys (336) i dones majors de 45 anys (435). Per sectors el més castigat segueix sent el sector serveis que acumula a Bétera 1.045 persones en situació d’atur, seguit de la construcció (140 persones) i la indústria (130 persones).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment