9_doctubre_cartell_a3_2017_1Ja coneixem els actes que la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Bétera ha preparat per al Dia de la Comunitat Valenciana que enguany se celebraran el diumenge 8 d’octubre i que ompliran els carrers del poble de música, pólvora i tradició.

El diumenge començarà amb un acte pensat perquè els més xicotets també formen part d’aquest dia i per a ells hi haurà titelles a la plaça del Castell. L’obra triada ha estat “Tirant lo Blanc” de la companyia Inestable a les 12:00 hores.

Ja de vesprada els carrers de Bétera s’ompliran de gent amb la Processó Cívica que comptarà amb la participació de les noves Obreres que s’encarregaran de repartir caramels als asisitentes vestides d’hortolanes.

A la processó cívica també estaran presents les cinc comissions falleres del poble, així com les Falleres Majors de Bétera, Júlia Garrido i Luna Alejo, per a les que este serà el seu últim acte com a màximes representants de les festes josefines.

La pólvora arribarà de la mà dels Majorals de 2018 que tancaran la processó amb una Coetà de Luxe per a il·luminar els carrers de la localitat. La Processó Cívica partirà de la Casa de la Cultura a les 19:00 hores fins a la Plaça del Castell on acabarà.

Precisament allí és on en acabar la processó s’ha organitzat un sopar de germanor a la qual estan convidats a participar tots els veïns i veïnes, encara que això sí, cal apuntar-se a l’Ajuntament de Bétera i el termini acaba hui dimecres. Els assistents hauran de portar el sopar i hi hauràn barres per a poder comprar la beguda.

A partir de les 23:00 hores la música en valencià i en directe de Ràdioroure i Roba Estesa posaran el punt i final a un dia ple d’activitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment