Catalunya i el referèndum celebrat diumenge passat també ha arribat a debatir-se en el ple de Bétera arran d’una moció presentada pel regidor no adscrit, Pedro Gallén, en què sol·licitava suport a tots aquells alcaldes i funcionaris “amenaçats, coaccionats o insultats pel simple fet de complir amb la Legalitat Vigent a Catalunya”.

El text presentat el passat 15 de setembre es debatia just l’endemà dels fets succeïts a Catalunya el diumenge 1-O, de manera que el debat va anar més enllà i tots els grups polítics, excepte Mas Camarena-CUBE, es van posicionar sobre aquest tema.

Finalment la moció original va tirar endavant amb majoria simple i gràcies al suport del PP i C’s, l’abstenció del PSOE i Mas Camarena-CUBE i els vots en contra de Compromís i Asamblea Bétera Ciudadana.

? A continuació podeu veure un resum de totes les intervencions i debat que es van generar després de la presentació d’aquesta moció ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment