La corporació municipal va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics una moció durant el ple del mes d’octubre amb la qual se sol·licita al Govern d’Espanya que torne a bonificar amb un 20% les quotes de la Seguretat Social de les empleades de neteja domèstica.

Tal com va explicar la regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera, el passat 27 de juny es van aprovar els Pressupostos de l’Estat 2017 i lamentablement, el govern va anul·lar la bonificació del 20% en les quotes de la Seguretat Social per a empleades de la llar.

Raquel Puig va sol·licitar en la seua intervenció que el govern torne a incloure aquestes bonificacions ja que “va ser una decisió molt encertada en el seu moment” i ara “l’únic que aconseguiran és que les dones del sector perguen els seus drets, fomentar l’economia submergida i que puge la taxa de pobresa”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment