img_10011Bétera celebra aquesta mateixa vesprada de divendres el Dia sense Alcohol dedicat especialment als joves del municipi que des de la 18:00 hores tindran multitud d’activitats a l’Albereda de Bétera.

Enguany la regidoria de Drets Socials ha volgut ampliar aquesta jornada amb l’objectiu d’arribar a més gent i per això per a la seua organització ha comptat amb nombroses asocaicones de la localitat, així com amb el món faller, el Centre Artístic Musical, els Majorals de 2018 o la Rondalla Pensat i Fet.

Segons ha explicat la regidora de Drets Socials, Raquel Puig, “la idea és no només dir-los als joves que han de consumir alcohol sinó donar-los alternatives i opcions sobre com i on poden divertir-se. És per això que l’Ajuntament de Bétera ha volgut comptar amb la participació de totes les associacions del municipi perquè donen a conèixer als seus estands les seues activitats”.

Durant aquesta vesprada tots el joves podran visitar i participar en les activitats de les casetes de la UPCCA (Unitat de prevenció comunitària de la Mancomunitat Camp de Túria), el grup dels Scouts Rebalsadorstaller de dansa i rondalla impartit per Pensat i Fet, Falla Gran Via del Sur i Gran Via de l’Est i associació La Última Morada. 

PROGRAMACIÓ

18:00 h: Entrada inaugural a l’Albereda oferida per la Banda Juvenil  Centre Artístic Musical.

18:15 h: Globotà (realitzada per la Falla Gran Via de l’Est)

18:30 h. Actuació de prevenció a càrrec de Tramant Teatre: “La tremenda història de Lolo” (per a tots els públics)

19:00 h. Taller de play-backs (Falla Gran Via del Sur).

19:30 h. Batukada a càrrec del Centre Liceu Musical Método All Mozart.

20:00 h. Taller de dança i de coneixement dels instruments de la rondalla a càrrec de l’Associació Pensat i Fet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment