La Diputació de València i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública invertiran 720.000 euros en actuacions de millora dels centres de salut del departament Arnau de Vilanova-Llíria, que inclou principalment municipis del Camp de Turia, Los Serranos i el Rincón de Ademuz, amb localitats de l’Horta.

En paraules del president de la institució provincial, Jorge Rodríguez, aquest programa conjunt entre la Diputació i Sanitat, amb una inversió global de 4,7 milions d’euros en la província, “és la resposta a les necessitats d’inversió dels centres d’Atenció Primària, amb l’objectiu de dignificar aquestes instal·lacions i humanitzar l’assistència sanitària, alguna cosa que fins a hui no havia sigut una prioritat per als gestors de les administracions públiques”.

Dels 4.770.000 euros destinats als centres de salut de la província de València, la Diputació aporta 3.500.000 euros, que sumats al 1.270.000 euros de la Conselleria permetran escometre 200 actuacions en municipis de totes les comarques, cas del Camp de Turia, Los Serranos, el Rincón de Ademuz i part de l’Horta, on s’invertiran aquests 720.000 euros en 22 actuacions de millora en 16 localitats.

Major comoditat i eficiència

Entre les actuacions en els centres de salut del departament Arnau de Vilanova-Llíria, destaquen la climatització dels centres de Vilamarxant i Villar del Arzobispo; l’adequació de les consultes mèdiques de Pedralba, l’Eliana i Benaguasil; el canvi de les portes d’accés a Vilamarxant, La Coma, Godella i Pedralba; la reparació de goteres en el centre de salut de Paterna; una refredadora en el centre de la Pobla de Vallbona i millores d’il·luminació i en plaques del sostre i les parets dels diferents centres en general.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment