EUPV BeteraEsquerra Unida Bétera ha sol·licitat públicament una volta més uns pressupostos participatius en els quals els ciutadans del poble de Bétera puguen decidir en què s’inverteixen els diners.

“Des d’EUPV-Bétera venim sol·licitant durant aquests últims anys la necessitat que es de veu i vot a les veïnes i veïns del nostre poble en l’elaboració dels pressupostos municipals”, insisteixen en un comunicat.

La formació d’esquerres considera “que cal que des de les regidories d’Hisenda i de Participació Ciutadana establisquen els mecanismes necessaris perquè la ciutadania puga decidir a quines inversions es destinen part dels pressupostos de l’any 2018”.

“Creiem que si en altres localitats, com la Pobla de Vallbona, Xàtiva, Riba-roja de Túria, Vilamarxant, Carlet o València porten ja diversos anys (des que estan governant els governs del canvi) amb aquests mecanismes de participació ciutadana, no entenem perquè en el nostre municipi encara no s’han posat en marxa”, expliquen.

“Des d’EUPV-Bétera esperem que es done el protagonisme necessari a la ciutadania durant l’elaboració dels pressupostos municipals del pròxim exercici, perquè puguen fer les seues propostes, així com, decidir amb el seu vot quines són les inversions que volen que s’executen. Entenem que tècnicament és possible, es tracta de tenir voluntat política”, conclouen.

Més notícies relacionades:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment