metro festardorFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà l’accés i retorn com a mitjà de transport públic als assistents al festival musical Festardor que se celebra a Bétera, els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Metrovalencia compta amb la parada d’Horta Vella corresponent a la Línia 1 que uneix aquesta localitat amb Castelló de la Ribera i que està a prop al lloc en el qual tindrà lloc aquest esdeveniment.

Metrovalencia oferirà aquests dies la seua programació de trens prevista i reforçarà el servei a primera hora del matí, iniciant així la circulació abans del que és habitual, per facilitar el retorn del públic assistent durant les tres jornades de música anunciades.

Els organitzadors han anunciat que disposaran d’un autobús per apropar als usuaris del servei de metro al festival, des del propi baixador d’Horta Vella.

La V edició del Festardor, que se celebra per primera vegada a Bétera, disposa a la zona industrial d’aquesta població de 15.000 m2 per al recinte de concerts, a més de més de 25.000 m2 d’espai per a la zona d’acampada a tan sols 100 metres del recinte.

El festival comptarà amb més de 25 grups convidats i diferents activitats culturals i musicals que es realitzaran en la pròpia localitat de Bétera, apropant així la música i la cultura als ciutadans de la localitat i aconseguint que el mateix públic assistent al festival conega la localitat la seua gent i la seua cultura.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia o consultar a les xarxes socials @metrovalencia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment