Diseño sin títuloEFE. Rocío Gil, de la falla Plaça de la Mercè, serà la fallera major de València per al pròxim any mentre que Daniela Gómez, de la falla Santa Maria Micaela, ostentarà el càrrec de fallera major infantil.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat els dos nomenaments de la Junta Central Fallera en el tradicional acte de cridada telefònica a les afortunades, celebrat en un abarrotat hemicicle de l’Ajuntament.

Rocío Gil, de 26 anys i advocada, amb prou feines podia parlar al telèfon amb l’alcalde i va aprofitar la telefonada, entre llàgrimes, per agrair a la seua família, els amics i la falla el suport donat durant aquests mesos.

La nova ambaixadora de les festes de València era a casa envoltada dels seus familiars i s’ha mostrat convençuda que donarà el millor de si mateixa durant aquest particular regnat, ajudada per la seua Cort d’Honor.

Per la seua banda, Daniela Gómez, de 10 anys, va rebre la telefonada de l’alcalde sense poder parlar de l’emoció, envoltada de la seua família i pràcticament sense respondre a les preguntes sobre ella que li feia l’alcalde, que ara es desplaçarà fins als seus respectius domicilis per felicitar-les personalment.

Les dos rellevaran les actuals falleres majors, Raquel Alario, de la falla Ferran el Catòlic-Àngel Guimerà, i Clara Maria Parejo, de Sapadors-Vicent Lleó, en una solemne cerimònia de proclamació que celebrarà esta vesprada l’Ajuntament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment