Festardor 20Les xiques del Punt Violeta estaran durant les tres jornades al Festardor 2017 que aquests dies se celebra a Bétera per recordar als assistents que “No és No” també en aquest festival.

Durant la primera jornada de concerts tres de les components d’aquest col·lectiu feminista van pujar a l’escenari per llegir un manifest en què es demanava respecte a les dones, lliures en tot moment de posar els límits i de decidir baix el lema “No és No”.

El col·lectiu va expressar que tot i ser un festival amb una clara ideologia d’esquerres i feminista mai està de més recordar als homes que els espais festives no queden impunes a les agressions sexuals. Les xiques del Punt Violeta estan al servei de totes les assistents al festival que necessiten ajuda i són reconeixibles per portar un braçalet morat en els seus braços.

El Punt Violeta es tracta d’un espai de suport feminista per tal de fer denúncia als comportaments i actituds masclistes; i poder crear, així, respostes a les agressions sexuals de manera col·lectiva. Apostant per la sororitat com autodefensa. A més a més, fa visibles les agressions sexuals que es reiteren als nostres espais festius i que queden impunes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Les verdaderes feministes que van lluitar per els autentics drets socials estaríen orgulloses de les pintes de aixó que avui diu ser feminisme.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment