Festardor 4Prop de 7.000 persones gaudeixen des d’ahir dijous de la cinquena edició del Festardor que se celebra per primera vegada al municipi de Bétera. El polígon industrial de l’Horta Vella ha sigut el lloc escollit pel consistori i l’organització de l’esdeveniment per a albergar tant el recinte de concerts com la zona lliure d’acampada.

I ahir dijous, festiu a tot Espanya, vam poder veure com s’anava omplint a poc a poc la zona d’acampada de 25.000 m2 situada entre el polígon industrial i el barranc del Carraixet amb tendes de campanya, furgonetes, taules, tendals i tot el necessari per a passar tres dies de concerts de la manera més confortable possible.

A tan sols 100 metres de la zona d’acampada es troba al recinte de 15.000 m2 amb dues grans escenaris, llocs de menjar, barres i banys portàtils.

Tal com ens van explicar des de l’Ajuntament de Bétera s’ha preparat per a aquests dies un ampli dispositiu de seguretat compost per Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Policia Autonòmica i efectius sanitaris.

Festardor 28“A causa del moment sociopolític que travessem, no ens oblidem que estem en nivell 4 d’alerta d’amenaça terrorista, des de la Junta de Seguretat es va demanar a l’empresa organitzadora duplicar el nombre d’efectius de seguretat de control de l’esdeveniment i així ha sigut”, explica el regidor Jose Rodado.

També s’han doblat les patrulles de Policia Local i Guàrdia Civil que des d’ahir controlen els accessos per carretera al festival i els voltants del recinte amb reforç d’agents en tots els torns.

“Hem dissenyat un dispositiu pensat perquè la gent de Bétera puga anar caminant pel Camí de les Moreres sense passar per la carretera, també hem posat autobusos llançadora que acosten als assistents al baixador de l’Horta Vella de Metrovalencia que ha ampliat la freqüència de trens sobretot durant la matinada”, expliquen.

Beneficis econòmics per a Bétera 

Tot i que encara no es coneixen amb exactitud els beneficis del festival per a la població si podem avançar que l’empresa organitzadora ha comptat amb empreses de Bétera per preparar el recinte i que des d’avui les botigues, supermercats i bars del poble estan plens d’assistents al festival.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment