13468211wEl president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que hui es posaran en contacte amb la Xunta de Galícia per posar-se a la seua disposició “en la mesura del possible” i oferir-“qualsevol ajuda” per lluitar contra els incendis forestals.

Després de presentar el nou Pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig ha declarat als periodistes que la situació a Galícia és “summament preocupant”, i ha mostrat la “màxima solidaritat amb Galicía, sobretot amb les famílies de les persones mortes”.

Segons Ximo Puig, “malauradament, el pitjor dels incendis és la pèrdua de vides humanes. Restaura muntanyes es pot, restaurar la vida de les persones, no”.

“Avui ens posarem en contacte amb la Xunta per posar a la seva disposició, en la mesura que sigui possible, qualsevol ajuda”, ha afegit el cap de l’executiu valencià, que ha precisat que serà “en funció del que decidisca el Govern de la Xunta”.

Puig ha agraït a la societat valenciana la resposta “tan positiva” que ha tingut en els últims mesos respecte als incendis forestals. “Entre tots, també els mitjans de comunicació, hem ajudat conscienciar de la necessitat que tenen els ciutadans de ser conscients del que ens estem jugant”, ha afirmat.

Pel president, “és evident que la situació de sequera estructural que viu” la Comunitat Valenciana “preocupa molt, perquè efectivament si no plou aviat, a més de les pèrdues econòmiques en el sector del camp que es produiran, mediambientalment els costos van a ser molt greus”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment