El passat dissabte va aplegar el moment menys esperat per a les seues protagonistes, Júlia Garrido i Lluna Alejo. La Fallera Major i la Fallera Major Infantil de la població, respectivament, es varen acomiadar del càrrec com a Falleres Majors de Bétera rodejades de familiars i amics que no es varen voler perdre la cita.

L’emoció va aplegar darrere de les paraules que José María Asensi, president de la Junta Local Fallera, va tindre per a les màximes representants del poble i els vídeos amb un repàs de l’any que incloïa dedicatòries de familiars, amics, fallers de les respectives comissions i també les falleres majors de les comissions de la localitat.

L’alcaldessa, Cristina Alemany, va assenyalar que Júlia i Lluna “seran recordades com a les falleres majors de l’any en el qual les falles es varen declarar com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat”.

Al castell es reuniren nombrosos veïns, entre els quals es trobaven les Falleres Majors del pròxim any, Luisa Motilla i Andrea Peinado, membres del govern i les Obreres i Majorals del 2018.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment