13463736wEFE. Un incendi declarat la matinada de dissabte en un basar de Llíria ha afectat la pràctica totalitat de l’establiment comercial, de 200 metres quadrats, i ha obligat a desallotjar tres habitatges de la part superior del comerç afectades pel fum.

Segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, el foc es va declarar cap a les dues de la matinada en un basar xinès situat a la plaça Major de Llíria, i el foc ha afectat pràcticament tot el local comercial, d’uns 200 metres quadrats.

Al lloc s’han desplaçat un total de 16 efectius de bombers dels parcs de l’Eliana, Paterna i Montcada, entre ells un sergent i un oficial de guàrdia, que han aconseguit apagar les flames i han donat per finalitzat el servei a les 4.17 hores.

L’incendi ha obligat a desallotjar un total de tres habitatges situats a la part superior d’aquest comerç, que s’han vist afectades pel fum provocat pel foc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment