castell betera 4L’Ajuntament ha rebut una nova subvenció per continuar amb la reforma del Castell de Bétera. En aquesta ocasió, segons informa el propi consistori, ha estat l’Agència Valenciana de Turisme l’entitat que ha atorgat 20.890 euros.

Els diners es destinaran a continuar les obres del futur Museu de les Cultures i Tradicions de Bétera que ja té la primera fase acabada. Segons explica Joano Baudes, regidor de Patrimoni, “concretament per a restaurar les cobertes del Castell, que en l’actualitat presenten un estat molt millorable, i a l’adaptació de l’ala est, la segona fase del Museu de les Cultures”.

El pèssim estat en què es troba el Castell de Bétera ha obligat el govern local ha iniciar durant aquest 2017 un Pla de Rehabilitació per fases del qual el finançament depèn únicament de subvencions de Diputació, Generalitat i Unió Europea.

L’objectiu és emprendre una profunda i ambiciosa restauració per fases que permitisca obrir a curt termini el museu i continuar pis a pis i sala a sala amb la reforma de tot l’edifici. Una de les intervencions més cosotoses serà la dels més de 800 metres de coberta que començarà ara gràcies a aquesta nova aportació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment