festardor net 1Balanç més que positiu el que ha fet avui l’Ajuntament de Bétera de la cinquena edició del Festardor que com saben es va celebrar del 12 al 15 d’octubre al polígon Horta Vella de Bétera. En total es van vendre prop de 8.000 entrades, unes mil d’elles van ser tiquets d’un sol dia que es van adquirir a les mateixes taquilles del festival.

“Ha sigut un èxit total de participació. Sabem que prop d’un miler d’entrades corresponen a gent de Bétera de totes les edats que s’han volgut unir a aquesta gran festa de la qual destaquem el bon ambient, l’absència d’incidents i l’excel·lent comportament dels assistents”, ha declarat la regidora de Festes, Raquel Puig, a aquest diari.

Després de 4 dies de festival i acampada a hores d’ara l’organització està acabant de netejar el recinte de concerts, tot i que a última hora de la vesprada d’ahir dilluns ja podíem veure la zona totalment neta de la mateixa manera que els camps del voltant i els carrers del polígon.

“La neteja ha estat a càrrec de l’empresa organitzadora del festival tot i que l’Ajuntament de Bétera ha col·laborat amb un tractor per a la retirada de les bosses d’escombraries”, recalca Raquel Puig.

Beneficis per a Bétera

Festardor net 2Els assistents al festival han omplert els bars, forns, botigues, supermercats i la pensió del poble de manera que l’impacte econòmic és molt positiu.

A més l’organització ha contractat amb nombroses empreses del municipi per a la preparació del recinte i de l’esdeveniment com lampistes, ferrers, efectius de neteja, lloguer d’autobusos i alguna casa de menjar.

“Encara no sabem de manera exacta l’impacte econòmic sobre la nostra població però el que sabem és que ha sigut molt positiu, ja que tots hem pogut veure durant aquests dies les botigues i bars de la població plens” afirma la regidora de Festes, qui també ha volgut destacar que el cost per a l’Ajuntament de Bétera del festival ha sigut zero.

Incidents i queixes

Des de l’Ajuntament de Bétera informen que no hi ha hagut cap incident de gravetat tot i que la Policia Local sí que ha rebut 30 queixes de veïns pel so durant els 3 dies de concerts tot i que l’organització ha complert amb els horaris previstos i autoritzats (dijous i divendres fins a les 4:30 hores i dissabte fins les 5:00).

“Degut a l’aforament i capacitat del recinte els escenaris es van col·locar de cara al nucli urbà, el que ha causat algunes molèsties als veïns. Si es tornara a celebrar aquest festival a Bétera, estudiarem la forma d’orientar els escenaris d’una altra manera per minimitzar les molèsties. És una cosa que estudiarem bé i per descomptat tindrem en compte”, expliquen des del consistori.

Alguns veïns han lamentat també el tipus de música, “l’Ajuntament de Bétera ha autoritzat el festival però no ho ha organitzat, pel que no es pot fer responsable de les opinions i les expressions dels assistents”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment