IMG_4611-RQuinze províncies estan hui en alerta per pluges i tempestes que, en el cas de València i Castelló, és groga, informa el web de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

La inestabilitat meteorològica va arribar ahir a la majoria de províncies espanyoles i sembla que hui dimecres arriba també la província de València on fins i tot s’ha decretat l’alerta groga per fortes tempestes que garanteixen al 100% les precipitacions

En Bétera s’espera que comence a ploure més intensament a partir de les 12:00 hores i fins a mitja vesprada on els ruixats i tempestes que és probable que siguen localment forts, més freqüents a la vesprada.

Demà dijous el dia continuarà cobert però la probabilitat de pluja és molt menor. Les temperatures també van en descens. Les mínimes se situaran al voltant dels 14º i les màximes no superaran els 24º.

Com sempre recordem als conductors no deixar els seus vehicles aparcats en zones inundables com l’aparcament de l’Albereda de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment