ffmmbetera-4-1El pròxim dissabte 21 d’octubre el poble de Bétera s’engalana per donar la benvinguda a les Falleres Majors de Bétera 2018: la xiqueta Andrea Peinado i la senyoreta Luisa Motilla.

L’acte d’Exaltació és un dels actes més importants del calendari faller del municipi ja que suposa el tró d’avís d’allò que és un no parar fins al pròxim exercici. Un acte que esperen amb especial sentiment les noves representants de la festa, la Junta Local Fallera i el món faller de la localitat.

Previ a l’acte protocol·lari que tindrà lloc a les 18:30h i a l’Auditori de la Casa de la Cultura, les Falleres Majors deixaran constància del seu regant on signaran, a les 17:00 h al Llibre d’Honor del poble al Saló de Plenaris. Tot seguit tots els assistents podran escoltar les línies que escriguen les màximes representants de la festa fallera de Bétera.

Després, les Falleres Majors es dirigiran a l’emblemàtica Casa Nebot per donar la benvinguda a les distintes Juntes Locals i comissions falleres del municipi que acompanyaran a Andrea i Luisa en aquest dia tan especial. En acabar la recepció tota la comitiva es traslladarà en cercavila fins a l’Auditori de la Casa de la Cultura on tindrà lloc l’acte protocol·lari en si.

andrea peinadoL’acte de l’Exaltació de les Falleres Majors de Bétera serà multitudinari. Fallers de les cinc comissions del municipi, públic en general, curiosos i mitjans de comunicació assistiran a per estar amb les noves representants el seu dia gran.

A més a més d’una desena de Juntes Locals Falleres i la Fallera Major de València, Rocío Gil Uncio, han confirmat l’assistència a l’acte d’Exaltació per rendir pleitesía a les noves representants de Bétera. Hi haurà, com ve sent habitual, ofrena floral per a les màximes representants i també es podran escoltar les primeres paraules de les noves regines.

La Junta Local Fallera i la Corporació Municipal, encapçalada per l’Alcaldessa, Cristina Alemany, i la Regidora de Cultura, Festes i Tradicions, Raquel Puig, seran les encarregades de fer que les Falleres Majors de Bétera recorden per sempre el dia de la seua coronació. Andrea i Luisa esperen impacients el seu moment gran, en què la Regidora i l’Alcaldessa els imposen les bandes que les acrediten com a Falleres Majors de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment