Foto: @bikus

Foto: @bikus

Cinc dies després que el Festardor arribara a la seua fi a Bétera l’organització ha volgut fer balanç dels tres dies de música celebrats al polígon Horta Vella de la localitat. Segons afirma l’empresa organitzadora el saldo ha sigut més que positiu “ja que entre els tres dies de durada van passar pel recinte més de 30.000 persones a gaudir dels 36 concerts realitzats”.

Tant és així, que ja en la seua primera jornada es desbordaven totes les previsions d’assistents a la zona gratuïta d’acampada amb unes 10.000 persones, havent de ser utilitzades pels assistents gran part dels voltants del recinte de concerts.

Durante la tercera i última jornada de concerts, el dissabte 14, es va arribar al “sold out” a taquilles durant les primeres hores de la nit. En resum “tres jornades de grans concerts, molt bons moments i molta diversió per part del públic assistent sense cap incidència destacable”.

L’empresa organitzadora ha volgut agrair a les bandes i al públic assistent que durant aquests dies han passat pel festival i també “a l’Ajuntament i a la gent de Bétera pel seu suport i hospitalitat, així com a les forces i cossos de seguretat per la seua tasca perquè tot es realitzés amb normalitat i sense problemes”.

Bétera ha sigut la localitat amfitriona d’aquesta històrica 5a Edició de Festardor aconseguint amb el festival el 100% d’ocupació en els allotjaments de la localitat i un gran consum en els seus establiments i locals. L’organització també ha comptat amb nombrosos treballadors de la localitat tant per condicionar el recinte com durant la realització del propi festival.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment