9788498887808Esther López Barceló presentará el proper dijous 26 d’octubre a les 19:30 hores a Casa Nebot seu llibre “La Conquesta de les Ciutats” amb pròleg escrit per Alberto Garzón. La cita ha sigut organitzada per la grupació EU-PV Bétera.

L’autora va ser diputada d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes fins a 2015. Al seu llibre recull una sèrie de converses amb membres de les confluències municipalistes que van aconseguir els governs de les principals ciutats de l’Estat a les eleccions del 2015.

“Cal fer un resum amb autocrítica, però també posant en valor tot el que no es coneix, en el procés electoral municipal de 2015 es va produir la irrupció d’un fenomen inèdit: la conformació d’opcions electorals de nova creació, les anomenades” confluències “, assegura l’autora en el seu llibre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment