dav

El passat dia 16 de juny la formació política Esquerra Unida va presentar un escrit en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Bétera en el qual s’alertava de l’estat d’abandó en què es troben algunes zones del terme municipal.

Segons indiquen ara “transcorreguts diversos mesos des de la presentació de l’escrit no s’ha fet res per pal·liar la situació, més aviat, el que ha passat és que les podes i escombraries segueixen acumulant-se, tal com es pot observar en les fotos preses hui mateix”.

EU Bétera insisteix en “la necessitat d’actuar amb més celeritat en la recollida de podes i altres estris, establint per a això si fos necessari un pla de xoc tal com vam proposar el passat mes de setembre”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment