psicina betera 1Les obres d’intervenció de la piscina coberta de Bétera continuen en marxa i a bon ritme. Vestidors, goteres, sòl, revestiments, canvis de mobiliaris, adaptació de les instal·lacions per a persones amb mobilitat reduïda i moltes altres coses més és en el que s’ha estat treballant en els últims cinc mesos amb una inversió aproximada de 130.000 euros.

Tal com explica la regidora d’Esports i Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, “des de la inauguració de la piscina coberta, farà uns 20 anys, ha sigut la intervenció més gran en esta instal·lació. El pas del temps i la falta total d’inversió en manteniment havia provocat el deteriorament d’unes de les instal·lacions esportives més utilitzades a la localitat”.

Quin tipus d’obres s’estan fent?

Les obres afecten diferents aspectes de la instal·lació. La part més important és la que fa referència a la reforma de revestiments de parets, sòl i sostres. En parets i sòl amb el sistema de poliuretà, i el sostre de lames d’alumini.

També s’ha realitzat la substitució de sanitaris, d’encimeres i d’aixetes  amb la reforma escaient de llanterneria i l’eliminació del sistema de temporització per barrejadors de pulsació temporitzats, amb la finalitat d’estalviar en el consum d’aigua. S’ha modificat de la il·luminació amb instal·lació de detecció de presència, sistema que també evita l’ús innecessari d’il·luminació.

piscina betera 2Pel que fa a la millora de l’espai dels vestuaris, tenint el compte que hi ha usuaris amb mobilitat reduïda, s’ha fet una redistribució per a l’adaptació de tot l’espai de vestuaris i de la connexió amb la piscina a persones amb mobilitat reduïda.

Pensant també en usuaris més menuts, s’ha redistribuït els espais per a crear zones de dutxes de xiquets i de bebés en ambdós vestuaris: 3 dutxes de xiquets i 1 banyera de bebés i 1 dutxa d’adult en el d’hòmens i 5 de xiquets i 3 banyeres de bebés i dues dutxes d’adult en el de dones.

La última intervenció, fa referència a la impermeabilització de les canaletes perimetrals dels vasos de les piscines per eliminar les filtracions que estaven fent malbé l’estructura dels vasos i reparació de les zones dels elements danyats. Així mateix, s’ha fet una reparació dels gots de les piscines i de la coberta, amb pintura corresponent.

I, en darrer lloc, la part diguem més estètica, s’han substituït les portes i el mobiliari (taquilles, bancs i perxes).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Maravilloso sr Concejal de deportes, hacia falta y mucha, quizas tambien es necesario renovar el sistema de depuracion y otras cosas, pero ese es el buen camino, solo una duda, sin animo de hacer punchaeta, ahora que esta todo nuevo seguiran disfrutando de la piscina en condiciones mejores que el resto de ciudadanos una serie de sempieternos priviligiados????
    Clubs de natacion de los que solo un minimo numero de miembros son ciudadanos del termino, otros clubs que aunan en uno presidente y coordinador deportivo municipal, militares varios, guardias civiles, policias, con permiso de pernada en las instalaciones, ya que ha tenido usted la valentia de acometer unas obras que anteriores gobiernos dejaron de hacer, devuelvale al pueblo su piscina, y hagala rentable, asi se podra seguir mejorando, no consienta que para nadar si no eres de uno de los grupos elejidos tengas que hacinarte en una calle, rentabilice los horarios punta y, sobre todo, ponga a un profesional a dirigir todo esto.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment