APERTURA_74La Diputació de València ha format enguany a més de 7.300 funcionaris de la casa i de l’administració local, augmentant en 2.000 les persones a les quals ha arribat aquest recurs formatiu respecte a l’any anterior. En total, s’han rebut 18.336 sol·licituds, la qual cosa suposa un increment de 4.000 tenint en compte l’última edició.

Com a mostra d’aquest augment del ritme formatiu, en aquestes dues setmanes s’han engegat 25 cursos en matèries tan variades com a Internet, Excel, Access, gestió de tràmits online i llenguatge administratiu.

“Aquests plans evidencien la ferma aposta de l’equip de govern per la formació contínua dels empleats públics, tant els de la casa com els de els municipis, per a donar la millor resposta a la ciutadania”, ha assenyalat el diputat d’Administració General i Formació, Pepe Ruiz. Una formació que a més de funcionariat també s’ha dirigit a càrrecs electes.

A llarg de l’any es realitzaran un total de 245 accions, de les quals ja s’han dut a terme 181 en àmbits com les tecnologies de la informació, les xarxes socials, gestió 2.0, Administració Electrònica, i Transparència i Bon Govern. De moment, en els cursos realitzats han participat 5.675 persones amb 4.357 hores de formació.

De totes les activitats realitzades, les online representen el 40% de la programació. A més de les dirigides a funcionariat i personal d’Administració Local, s’han programat enguany tres accions formatives específiques per a regidors i alcaldes, a part de les jornades puntuals que es desenvolupen durant tot l’any.

Així mateix, un conveni signat amb l’IVASPE ha permès formar a policia local de la província en matèria de violència de gènere, del que s’han realitzat 11 convocatòries en diferents localitats de la província i a través del que s’ha format a 341 policies locals amb la participació de 131 entitats locals.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment