Halloween ja no és només cosa dels americans. La nit dels morts vivents aplega fins al nostre poble i, més concretament, fins al carrer Goya. El pròxim dimarts 31 d’octubre, a partir de les 18.30 hores, els veïns del carrer i amics desenvoluparan una gran festa per als més menuts, i també per als que no ho són tant.

Aquesta cita s’ha tornat un imprescindible per a un gran nombre de famílies que acudeixen fins allí des de fa uns quants anys. Tot va començar quan Juan Ramón Bolaños, veí de Bétera, va decidir decorar la seua fatxada amb la temàtica pròpia de Halloween i va resultar tot un èxit. Tant és així que a partir d’ací varen començar a fer més coses any darrere any. Són moltes les persones anònimes darrere, les quals fan possible aquesta celebració. “M’agradaria des d’ací agrair la seua col·laboració”, Tere Reche, veïna del carrer Goya.

Tots els xiquets de Bétera tenen una cita amb el carrer Goya on no faltarà la decoració temorosa, les disfresses, les llepolies (que encara poden deixar al Bar Refu tots aquells que vulguen col·laborar) i, fins i tot, la música de por. A més, el carrer estarà tallat durant unes hores per mantenir la seguretat en tot moment. “Per unes hores aquesta zona que està tan oblidada és plena de rialles i il·lusió”, conta Tere Reche.


 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment