El Partit Popular de Bétera ha lamentat que el govern local haja cedit “terrenys públics per a la celebració del Festardor on va actuar un condemnat per delictes relacionats amb el terrorisme incomplint una vegada més una moció aprovada en ple”.

Concretament la formació es refereix a l’a vocalista de la banda “Def con Dos” el vocalista, César Strawerry, qui “ha sigut recentment condemnat pel Tribunal Suprem a un any de presó per ser autor d’un delicte d’enaltiment del terrorisme o humiliació de les víctimes”, segons afirmen en un comunicat.

D’aquesta manera el PP considera que l’Ajuntament de Bétera “ha incomplert la moció exposada pel nostre partit el passat 15 de juny de 2016, per vetllar per la dignitat, la memòria i la justícia de les víctimes del terrorisme. I per això, des el Partit Popular de Bétera, volem condemnar públicament aquest fet”.

La portaveu, Elia Verdevío, ha qualificat de “indignitat democràtica” aquesta invitació. “És una provocació que l’equip de Govern accepte negociar amb una organització que contracta condemnats per enaltiment del terrorisme a les xarxes socials. Des del nostre partit exigim màxim respecte cap a les víctimes del terrorisme i les seues famílies, treballem per la pau social i la no confrontació”.

Segons els populars de Bétera s’incompleix el tercer punt de la moció que diu textualment “l’Ajuntament de Bétera es compromet a no contractar ni cedir espais municipals a persones, grups o formacions investigades per delictes d’enaltiment del terrorisme o condemnats per delictes relacionats amb el terrorisme” .

El PP també lamenta que els visitants al festival no van dubtar a fer pública la seua ideologia o alçar les seues banderes quan el festival, se suposa, pretenia acostar música i cultura”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment